SHOW US WHAT YOU GOT RACE!!!

Ben jij een “petrolhead” in hart en nieren en vloeit er benzine door je aderen, dan heb je misschien wel oren naar volgende uitdaging!

Gezien de uitzonderlijke tijden willen we jullie graag het volgende perspectief bieden: Onze vorige vloot huurkarts (22 stuks) in totaal staat te wachten op een nieuwe uitdaging. Normaal wordt deze vloot op zijn geheel verkocht aan een kartcenter in het buitenland, maar gezien de wereldwijde coronapandemie en de lockdown is dit geen evidentie om deze nu van de hand te doen….

We nodigen jullie dus graag uit om volgende uitdaging aan te gaan: 

U schrijft zich in voor de “Show Us What You Got Race” op 19 juni 2021 om 13:00 die zal bestaan uit 30’ vrije training, 30’ kwalificatie en een race van 60’. Om aan deze race deel te nemen komt u na uw inschrijving en betaling uw Alpha Carbon Kart met Honda 200cc motor ophalen op zaterdag 08/05/2021 of op zaterdag 22/05/2021 telkens tussen 10:00 en 18:00!! Er kan ook een afspraak gemaakt worden op een andere tijdstip om de kart op te halen.

Na het ophalen van deze kart kunt u met uw team aan de slag gaan om op 19/06/2021 met de hopelijk meest performante kart aan de start te staan!! Het motornummer en het chassisnummer van de kart dienen behouden te blijven. Het overige mag u naar eigen goeddunken en volgens het beschikbare technische vermogen en  de geldende veiligheidsvoorschriften aanpassen.

Let wel dat veiligheid zeer hoog in ons vaandel wordt gedragen en dat een rondetijd van minder dan 51 sec/ronde niet wordt toegelaten. We zijn tenslotte een kartbaan een geen vliegveld ??.

Na afloop van deze ervaring keren jullie allemaal huiswaarts met jullie eigen getunede Alpha Prokart!

Wie zin heeft in deze uitdaging kan zich inschrijven via Kristof@worldkarts.com. De datum van betaling van het saldo bepaalt welke kartnummer u zal toegewezen worden. Het eerste team dat zich inschrijft en betaalt mag kart 1 komen ophalen, het tweede team, kart 2 enz…..

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Prijs bedraagt 799€/team.

Show us what you got!!

Keep it safe & see you soon.

Team Worldkarts


retour