1. Karten
  2. Incentives en Bedrijven

Personeel in de hoofdrol

Het gemiddelde bedrijf heeft maar één keer per jaar zijn personeel echt bij elkaar en dat is tijdens het personeelsfeest. Een moment om niet zomaar aan voorbij te gaan. Medewerkers werken vaak lang en hard, zijn loyaal aan het bedrijf, zijn trots op 'hun' bedrijf, op wat ze maken en wat ze doen. Het personeel verdient dan ook een feest waarin het bedrijf laat zien dat deze medewerkers echt belangrijk zijn. Een personeelsfeest is de ultieme gelegenheid om het 'wij' gevoel te stimuleren.

Worldkarts is de specialist in actieve personeelsfeesten, de combinatie van een sportieve activiteit (karten) en aansluitend een grandioos feest. Worldkarts regelt, verzorgt en besteedt veel aandacht aan de omlijsting waardoor het personeelsfeest op een hoger plan komt! De unieke accomodatie in Kortrijk heeft voldoende capaciteit met bijzondere decors en sfeer en alle voorzieningen die nodig zijn voor de 'anders dan andere' feesten. Dat bereiken we door goed naar de klant te luisteren en accenten te leggen op belangrijke aspecten binnen de bedrijven.
 

 

Vergaderzaal

Een business presentatie, meeting of persvoorstelling? Onze polyvalente ruimte kan worden opgedeeld in verschillende groottes. Voorzien van projectiescherm & beamer, biedt ze plaats aan groepen van 5 tot 150 personen. Met een ontvangstruimte, aparte toiletten en vestiare zorgen wij ervoor dat uw meeting in de ideale omstandigheden kan verlopen.

foto foto foto foto